Löshår, Extentions och hårförlängning!

Bra hårförlängning håller – fråga ditt hårgeni på Friggagatan i Göteborg.

Vi på Genius Scissors på Friggagatan i Göteborg jobbar endast med löshår som är av äkta människohår och håller högsta kvalitet. För att kunna leverera en bra hårförlängning vill vi gärna att du kommer in till oss så vi kan se och känna på ditt hår. Det är viktigt för oss att kunna hjälpa dig välja rätt metod och färgkombination för att du ska få det perfekta håret för dig! En hårförlängning har olika livslängd beroende på hur bra din frisör är på sitt yrke och hur bra du är på att sköta håret med rätt produkter. Vi visar dig stylingtipsen och råden du behöver för att bibehålla en naturlig, glansig och svallande hårförlängning efter ditt besök hos oss på Friggagatan i Göteborg.

Metoder för hårförlängning som vi är experter på:

– Beverly Hills ringar
– Keratin Extensions
– Tape Extensions

Beverly Hills ringar

Denna metod innebär att man klämmer ihop en liten ring som är beklädd med äkta hår runt det egna håret. Detta är en mycket skonsam hårförlängning för ditt hår och finns i flera olika färger, både naturliga och syntetiska. Hårförlängningen går att ta ur och fästa om, en eller flera gånger beroende på hur man skött håret. Detta är den mest populära metoden hos våra kunder. Vi ser till att det nya håret ”gifter” sig med ditt egna hår och ger en väldigt naturlig hårförlängning. Denna metod är utan tvekan den mest hållbara metoden som vi arbetar med. För er som tycker det är intressant så använder kändisar som Jennifer Aniston, Jennifer Lopez och Victoria Beckham denna metod när de gör hårförlängning.

Keratin Extensions

Keratin Extensions är hårslingor med ett keratinfäste som smälts med värmetång runt ditt egna hår. Du kan välja mellan många olika längder och färger för att uppnå önskad effekt! Med precisionen från ett hårgeni blir resultatet en mycket naturlig hårförlängning som kan lura vilket öga som helst! Eftersom sammansättningen sker med hjälp av värme ska du vara medveten om att löshåret inte alltid går att återanvända och återanvändningen i sig sliter lite på det egna håret.

Tape Extensions

Tape Extensions är en mycket smidig och bra hårförlängning ifall man skulle vilja ha tjockare hår eller kanske bara någon effekt i håret som en eller flera slingor med en annan färg än ditt egna hår. Tejpbitarna är tunna för att de inte ska synas, och för att de ska kännas så lite som möjligt. Denna typen av extensions varar i 3-6 veckor, beroende på hur bra man sköter håret.

Priser

I priset ingår alltid konsultation vid två tillfällen samt klippning, tvätt, fön och styling. Självklart går det att förlänga en liten del av håret eller bara tillsätta någon effekt i håret med t.ex. tape extensions – då får du bortse från dessa priser som gäller för hela håret.

Förlänga och förtjocka hela håret – valfri metod, från 7000:-
Förtjocka hela håret – valfri metod, från 5600:-

Välkommen in till oss för att prata om vilken längd, mängd, metod och färg/färger som skulle kunna förgylla ditt hår!

Kontakta oss – tel: 031 43 11 00 eller besök oss på Friggagatan 14c i Göteborg.