FRISÖR

Våra frisörer jobbar med hundra procents engagemang med varje unik kund. Konsultation i kombination med ett konstnärligt öga försäkrar dig om ett fantastiskt resultat. Vår uppgift är inte bara att klippa ditt hår utan att ge dig en alldeles speciell upplevelse som får dig att slappna av och känna dig väl omhändertagen.

Vi håller alltid personalen uppdaterad med de senaste utbildningarna och kurserna inom branschen och du kan räkna med att det du efterfrågar erbjuder vi

image-1

Heidi – Genius

Heidi är en frisör som brinner för sitt yrke. Hon startade sin frisörkarriär våren 2004 efter sin utbildning på Burgårdens frisörskola i Göteborg. Heidi har hunnit få stor erfarenhet inom dom olika kategorierna i yrket. Genom att ständigt gå vidare utbildningar inom färg och klipptekniker håller hon sig i framkant i modet som gäller just nu.

Heidis ord om att vara frisör:

Jag är en frisör som älskar mitt yrke och brinner för perfektion i mina verk. För mig har alltid olika frisyrer varit en stor passion då jag själv i tidig ålder började experimentera med mitt eget hår. Sedan dess har intresset för frisöryrket bara vuxit. Idag är jag stolt och glad över att få vara en av frisörerna i Genius Scissors frisörteam. Det är fantastiskt att jobba med ett yrke som aldrig slutar att utvecklas, det finns alltid något nytt att lära och det kommer alltid in nya produkter och verktyg att arbeta med. Därför tar jag varje dag som en ny utmaning och försöker att överträffa mig själv så att mina kunder kan gå från salongen med ett brett leende och glimten i ögat.

pernilla

Pernilla – Genius

Pernilla är vårt senaste tillskott, hon är en eldsjäl som är fast besluten att kamma hem medaljer och topplaceringar inom frisöreliten. Senast tog hon hem en Guld medalj i frisör SM. Hon har även representerat Sverige i Yrkes-VM i Brasilien.

Här är hennes egna ord om yrket och framtiden:

Jag har älskat frisör yrket sedan min allra första lektion! Under skolåren ställde jag upp i Skol-SM och kände direkt att detta är min passion. Jag älskar att tävla och all tid jag la ner på träningen var värdefull för jag kunde verkligen se min egen utveckling. Sista året på gymnasiet kammade jag hem en plats i Frisör landslaget och tränar aktivt att ta hem fler medaljer i olika mästerskap.

Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra och jag vill bara fortsätta att lära mig så mycket jag kan av mina kollegor och coacher. Det är en fantastisk känsla att lyckas med tekniker som man tidigare trodde var omöjliga att klara av.

Det bästa med att vara frisör är att det känns som att jag aldrig kommer behöva jobba, eftersom mitt jobb blir mitt största intresse och nöje. Med världens underbaraste kollegor kan man inte vara annat än lycklig när man går hem för dagen!

Wilma – Trainee

Wilma har under flera år gästspelat på salongen och har efter tre år på frisörgymnasium nu börjat hos oss på heltid.  Av Wilma kan du förvänta dig att bli väl omhändertagen men under något längre tid än hos våra färdiga frisörer. Hos Wilma har du alltid 30% rabatt på ordinarie behandlingar.

 

Sofie – Genius

Salongens ägare.

Sofie har sedan barnsben vart prestationsinriktad. Hon gillar att utmana sig själv och har en stark ambition om att alltid vilja utvecklas och bli bättre. En kreativ perfektionist. Redan under sitt första år på frisörskolan blev hon uttagen att representera regionen i Skol-SM. Där fick hon mersmak för tävlandet och fortsatte tävla under samtliga år under skoltiden med flertalet medaljer som resultat. Sofie erhöll även ett stipendium för ”bästa prestationer” under gymnasietiden för sina framgångar. Därefter fick Sofie en plats i Svenska frisörföretagarnas landslag med fina framgångar. Sofie tog sitt Gesällbrev 2007.

Sofie har på senare tid även frilansat en hel del bland annat som färgtekniker, vilket innebär att hon utbildar andra frisörer inom hårfärg.

Sofie om sitt yrke:

Jag har nog alltid älskat färg och form. Det är så häftigt vad man kan skapa och förändra hos en människa med klippning och färg. Mitt yrke är min stora passion och jag jobbar ständigt med att hitta nya sätt att utvecklas på. I min stol hamnar du som kund alltid i första rummet. För mig är det viktigt att man känner sig trygg. Jag lyssnar på dina önskemål och kommer med förslag så att vi tillsammans kan uppnå bästa möjliga resultat. Det finns ingen bättre känsla än när man ser hur nöjd en kund är med sin nya frisyr. För mig är det också viktigt att en kund känner sig hemmastadd. Att besöka min salong ska kännas lika avslappnat som att hänga hemma i vardagsrummet.

 

 

I media

Hon saxar sig fram mot VM-Guld
Sveriges Radio
Pernilla hår(d)satsar mot VM i São Paulo
Klar för VM i Brasilien
Frisör-Pernilla redo för yrkes-VM